Proizvodi

Proizvodi i reference

Od 1929.godine pa do danas MULIĆEV REKORD NA UMJETNOM DRVOREZBARSTVU 1929 proizvodi najkvalitetniji stilski namještaj, koristeći najsavremenije metode obrade i zaštite drveta od najplemenitijih vrsta drveta, njegujući bosansku tradiciju i baštinu. Svaki primjerak namještaja radi se ručno i kao takav originalan je i neponovljiv.

Naš asortiman proizvoda  veoma je širok od malih rezbarenih kutija, stalaka, okvirova, tavli do vrhunskoh stilskog namještaja, sećija, kreveta, spavaćih soba, kompletnog uređenja najsavremenijih konferencijskih sala i rezidencija.

U poslovanju Mulićev rekord 1929 d.o.o. posebnu pažnju pridaje uređenju enterijera vjerskih objekata svih religijskih zajednica.

Desetine džamija u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Turskoj i šire u potpunosti je oblikovao MULIĆEV REKORD 1929, mihrabi, mimberi, ćursevi, levhe, vrata, prozori, listeri, ograde i dr…

Mulićev rekord 1929 d.o.o. u sklopu svoje proizvodne djelatnosti vrhunski kvalitetno osmišljaje, predlaže i finalno izrađuje enterijere vjerskih objekata. U dugoj tradiciji naše firme između ostalog referenca vrijedna pomena je i dugogodišnja tradicija izrade stolica za potrebe Svetog oca pri oba pastoralna pohoda Bosni i Hercegovini, 1997.g. Sarajevo  i 2003.g. u Banjaluka

Najsavremeniji bosanski hoteli i svečane rezidencije uređeni su namještajem i proizvodima Mulićevog rekorda a naše proizvode  možete pronaći an svim kontinentima.

U galerijama koje možete pogledati na ovoj stranici dašak je rukotvorina MULIĆEVA REKORDA, s tim da fotografija nikad ne može dočarat živi doživljaj. Za to Vas pozivamo da posjetiti naš Muzej drvorezbarstva, jedinstven i unikatan u Evropi  sa eksponatima koji su još prije skoro 100 godina izrađeni u našoj radionici a svojom elegancijom, kvalitetom i postojanošću svjedoče o kvaliteti naših proizvoda.

Peškuni su jako popularni u našim domaćinstvima. Imaju ulogu stolice ili stolića za različite namjene. Radimo više vrsta peškuna koji se razlikuju po dimenzijama, motivima izrade , obliku i kvaliteti drveta. Uz Peškune tu su i nezaobilazne bosanske sećije.

Spavaće sobe:: Izrađujemo kvalitetan namještaj za vaše spavaće sobe. Namještaj visoke kvalitete, rađen od najkvalitetnijeg drveta. Elementi spavaće sobe rade se po standardima spavaćih soba pored toga mi vam nudimo da nam iznesete vlastite želje.

Iz naše ponude izdvajamo Mogućnost da vašu postojeću spavaću sobu obogatite našim elementima i pretvorite je u prekrasno mjesto. Nudimo mogućnost nadogradnje već postojećeg standardnog namještaja ukrasima od kvalitetnog.

Pogledajte i galeriju naših proizvoda LINK